We're hiring! Bekijk de vacature 'Cloud Engineer' hier

User productivity

Overal en altijd veilig samenwerken in de MS cloud.

Steeds meer bedrijven brengen hun software naar de cloud, om efficiënter en productiever te kunnen samenwerken. Daarbij kiezen organisaties vaak voor Microsoft Office 365 omwille van verschillende voordelen:

 • Flexibiliteit en toegankelijkheid: uw documenten en Microsoft Office toepassingen zijn beschikbaar op elke locatie en elk device. Een grote stap dus in samenwerking onder collega’s en Het Nieuwe Werken.
 • Veilige en betrouwbare Cloud software: controle over hoe je data raadpleegbaar wordt en wie ze kan wijzigen, alsook advanced threat protection oplossingen
 • Betaalbare software: lage opstartkost voor een op maat van uw organisatie gebouwde oplossing
 • Eenvoudig in beheer en ondersteuning: uitgebreide rapporteringsmogelijkheden en u beschikt altijd over de laatste versie van software
CloudCampus

In de cloud?
Onze 0365 oplossingen

Cloud Campus is specialist in het aanbieden van een oplossing op maat van uw organisatie. Hierbij vertrekken we van 2 flavours die we dan verder customizen naar uw noden en behoeften. Een idee van de mogelijkheden:

Comfort premium
 • Enterprise Mobility Suite
 • Advanced Threat Protection
 • Skype for Business
 • Onedrive for Business
 • Sharepoint Online
 • CRM Online
 • Information Rights Management)

Een voorstel op maat van uw organisatie?

Vraag een offerte aan

Laat je helpen door experten! Cloud Campus helpt mee bepalen hoe uw organisatie het meeste uit Office 365 kan halen. Office 365 opstarten met Cloud Campus betekent:

Analyse

Een uitgebreide analyse van uw huidig gebruik en noden is de basis voor de definitie van de toekomstige situatie en volledige beschrijving van de migratie.

Migratie

Vertrekkend van een migratieplan nemen we de volledige migratie in handen, steeds in nauw overleg met uw key-users waardoor u zich verder kan focussen op uw kernactiviteiten.

Support

Na afronding van de migratie is Cloud Campus er om u en uw gebruikers bij te staan bij vragen en problemen.

Innovation

Wij zorgen dat uw medewerkers altijd met de laatste versie en de meest voor u van toepassing zijnde feature set werken. Zo blijft uw bedrijf mee evolueren met de laatste trends binnen cloud.

Security

Veiligheid is cruciaal in de cloud. Een uitgebreide antivirus en antimalware oplossing met de juiste configuratie zijn vanzelfsprekend bij elke Cloud Campus oplossing.

Training

Cloud Campus biedt een breed gamma van informatiestromen over het gebruik van Office 365 voor u en uw medewerkers, wat de productiviteit zal doen toenemen.

Nog niet overtuigd? Waarom kiezen voor Cloud Campus?

Start vandaag je gratis proefversie van

Kijken of Office 365 iets is voor uw organisatie? Test het alvast gratis uit.

Ga van start